Menü

KÉPES KRÓNIKA

Dátum Esemény Képek
2010-2011.
2011. december 13. Kóruskarácsonyunk a közösségi házban.

több kép...

2011. október 1. Baráti összejövetel karvezetőnknél, Katinál.

több kép...

2011. aug. 26-28. Hagyományos nyári kórustáborunk, ezúttal Balatonlellén.>

több kép...

2011. jún. 5.
vasárnap 17 óra
A Diósdi Szent Gellért Vegyeskar kórustalálkozóval egybekötött évadzáró koncertje a dósdi új óvoda aulájában. Vendégeink: a tárnoki Gaudium kórus - karnagyuk Szinyéri Judit, és a biatorbágyi Szakály Mátyás Férfikórus - karnagyuk Feleki László.

több kép...

2010. október 17.
vasárnap 18 óra
IX. 'Musica Matricana' Kórusfesztivál. Helyszín: Százhalombatta, Kőrösi Csoma Sándor Ált. Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézet aulája.
Téma: magyar költők - magyar zeneszerzők.
Kórusunk Sugár Rezső Három Romhányi vers c. művével lépett fel.
A kórusok közös műként Kodály Zoltán 'A magyarokhoz' c. művét adták elő. Közreműködött még a Kaláka együttes és Kiss Judit Ágnes költő.

 
2010. szept. 11.
szombat
A Diósdi Német Kisebbségi Önkormányzat és a Diósdi Német Hagyományőrző Egyesület közösen fogadta a Diósdra érkezett német testvérváros Alsbach-Hähnlein küldöttségét. Az ünnepi köszöntők után kórusunk énekelt a vendégeknek.

több kép...

2010. aug. 27-29. Éves kórustáborunk Badacsonytomajon, amelyet a badacsonytomaji Bazalttemplomban/Szent Imre templomban tartott fellépéssel kötöttünk egybe. A koncerten Mozart Missa Brevis in D c. művét adtuk elő mise keretében. A koncertet és az adománygyűjtést a Kolping Család Egyesület szervezte a templom orgonájának felújítására.

több kép...


Vissza a többi galériához